© 2017 PlayFull Hockeyschool

  • Facebook Basic Black
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Basic Black

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Over PlayFull

 

PlayFull HockeySchool biedt leergierige, ambitieuze hockeyers in de leeftijd van 8 tot 14 jaar technische trainingen gericht op de individuele ontwikkeling. 

 

Techniek fungeert als fundament voor het hockeyspelletje. Trainingen verzorgd vanuit de club zijn veelal gericht op ontwikkeling van het algehele team. Dit heeft als gevolg dat het individu niet de optimale persoonlijke aandacht en handvatten krijgt die het op dat moment nodig heeft. 

 

De vereiste technieken binnen het hockey zijn op te delen in verschillende modules. Ieder kind is uniek, wat betekent dat de mate van de technische ontwikkeling verschilt. Hierom biedt PlayFull HockeySchool deze onderdelen aan in losse modules, zodat ieder kind kan kiezen wat hij of zij op dat moment nodig heeft. Elk thema bestaat uit vier trainingen van ieder een uur. De trainingsgroepen bestaan uit maximaal 8 kinderen. 

 

De trainingen zijn bewust vormgegeven zodat kinderen van ieder niveau kunnen deelnemen. De PlayFull trainers zorgen ervoor dat ieder kind de juiste coaching en handvatten krijgt om hun hockeyspel naar een hoger niveau te tillen.

Onze speerpunten

Leren en beter worden op een speelse en ambitieuze manier

Groepen van 1 op 8 voor zo veel mogelijk persoonlijke aandacht 

Get the mindset right, to play the game in the right way