© 2017 PlayFull Hockeyschool

  • Facebook Basic Black
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Basic Black

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Hoofdtrainers

Tomas Poggio van Deventer:

Met zijn 22 jaar een jonge gediplomeerde hockeytrainer die al de nodige ervaring als speler en trainer achter zijn naam heeft staan. Reeds 5 jaar betrokken bij Sportways Hockeykampen, inmiddels in een rol als Technisch Directeur. Dit seizoen is Tomas hoofdcoach van Rood-Wit JC1 en ass. trainer/coach van Rood-Wit JA1 & Alphen H1. Daarmee heeft Tomas de nodige ervaring opgedaan in het aansturen van trainers, waarborgen van de kwaliteit van trainingen en het ontwikkelen van trainingsprogramma’s. Tomas is samen met Paul  een trotse oprichter van PlayFull.

 

Paul ten Have:

Student Economie & Bedrijfseconomie en is 3 jaar werkzaam geweest in het middelbaar onderwijs als docent Economie en Handel & Administratie.  Paul is 27 jaar en geeft sinds zijn 14e training als gediplomeerd trainer aan diverse breedte en topteams op Forescate. Dit seizoen is Paul verantwoordelijk voor de gehele Jongste Jeugd bij hockeyclub Klein Zwitserland en is hij  hoofdcoach van de MC1. Ook is hij sinds 2009 betrokken bij Sportways Hockeykampen en heeft daar vanuit zijn rol als trainer, veldcoördinator en technisch directeur de nodige ervaring opgedaan in het aansturen van trainers, waarborgen van de kwaliteit van trainingen en het ontwikkelen van trainingsprogramma’s.  Paul is samen met Tomas een trotse oprichter van PlayFull.

 

Quirijn Kanters:

Afgestudeerd als fysiotherapeut, tegenwoordig werkzaam als Talent Manager. Quirijn is 27 jaar en werd door zijn ouders naast een hockeystick in de wieg gelegd. Op zijn 14de is hij begonnen met het geven van training aan breedte teams. Al snel maakte hij de stap naar de tophockey lijn om daar zijn passie voor het geven van hockeytraining te vervolgen. Hiervoor heeft hij verschillende opleidingen genoten voor het training geven en coachen. Ook Quirijn heeft de nodige ervaring op gedaan bij Sportways Hockeykampen als trainer, veldcoördinator en technisch directeur. Daarnaast is hij actief betrokken geweest bij het ontwikkelen van diverse trainingen.

Onze speerpunten